WAKE Event

04-06-2020 – Ik mocht meedoen net het WAKE EVENT op 4 juli: het online event voor iedereen die zich op een liefdevolle manier wil uitspreken tegen racisme.

Lees verder

Worshipconcert Pinksterconferentie 2020

01-06-2020 – Ik vond het ontzettend mooi en bijzonder om de digitale Pinksterconferentie af te mogen sluiten met een worshipconcert. Heb je het gemist of wil je het nog een keer zien? Het hele concert staat nu op YouTube!

Lees verder

Groot Nieuw Radio Kerkdienst

24-05-2020 – Op 17 en 24 mei mocht ik met mijn band de worship leiden tijdens de online kerkdienst van Groot Nieuws Radio. De eerste was in samenwerking met spreker Arjen ten Brinke die sprak over het thema; wees moedig en dapper. De tweede dienst sprak Matthijs Vlaardingerbroek over ‘de storm op het meer’.

Lees verder

Hoop in leven en in dood

21-05-2020 – Vandaag komt er een bijzonder lied uit. Initiatiefnemer Harold ten Cate, één van de vaste vertalers van de Opwekkingsliederen, werd op een ochtend wakker met het lied ‘Christ is our hope in life and death’ van o.a. Keith Getty. Hij realiseerde zich dat het een geweldige boodschap van hoop is voor deze tijd vol onzekerheid en heeft hiervan een mooie Nederlandse vertaling gemaakt.

Lees verder

Livestream CREDO Church Amsterdam

12-04-2020 – Deze bruisende en warme gemeente nodigde mij uit om de aanbidding te leiden tijdens hun paaslivestream. Het was een geweldige paas-ochtend. Voorganger Enzo had een krachtige boodschap. Bekijk hier de hele dienst terug:

Lees verder

Presence Livesteam

10-04-2020 – Ik mocht te gast zijn en de worship verzorgen tijdens een aantal Presence live uitzendingen. Bekijk hier de afleveringen terug.

Lees verder