LUME BENEFIET TOUR:
LIGHT HAS A NAME

De Lume Benefiet Tour bestaat uit een serie van zes avonden met als thema ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou! Tijdens deze avonden kun je ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van Eline Bakker.

Klik hieronder op de avond waar je heen wil voor tickets

Vrijdag 13 mei I Bergentheim

Vrijdag 20 mei I Apeldoorn

Vrijdag 27 mei I Ede

Vrijdag 10 juni I Amersfoort 

Vrijdag 17 juni I Meppel

Zaterdag 25 juni I Utrecht

EXODUS TOUR INSALVATION

De EXODUS tour van InSalvation werd twee jaar geleden afgebroken door de pandemie. Maar in september en oktober pakt de worship band de draad weer op en trekt ze door alle provincies van Nederland met aanbiddingsavonden. Eline Bakker gaat als speciale gast mee. De concerten staan in het teken van de recente albums van InSalvation ('EXODUS', 'Verwacht') en Eline Bakker ('Abba', 'Terug naar Eden'). De boodschap sluit aan bij hoe het land weer haar weg vindt na de pijn en onzekerheid van de afgelopen jaren. Iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor ze heeft. "Als we iets meenemen van de afgelopen 2 jaar is het dat we meer willen samenwerken in het Koninkrijk van God" aldus Jafeth Bekx van InSalvation. Ze zullen alle avonden dan ook doorlopend het podium delen.

De avonden met InSalvation en Eline Bakker worden mede mogelijk gemaakt door collectes ter plaatse. U hoeft alleen gratis tickets te reserveren voor € 3,50 aan reserveringskosten.

Alle avonden:
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur

3 september Wierden
10 september Maastricht
17 september Loppersum
18 september Bolsward
24 september Monnickendam
25 september Goes
8 oktober Veenendaal
15 oktober Den Bosch
16 oktober Assen
21 oktober Urk
22 oktober Oud-Beyerland
28 oktober Zelhem